_PREDSTAVITEV SISTEMA

Podrobneje o aplikaciji

 

Uvod


eKomunala je informacijski sistem, ki omogoča organizacijo delovnih procesov v družbah, ki so pri svojem delu odvisna od prostorskih podatkov. Osnova sistema so geoinformacijski podatki, nad katerimi je zgrajen napreden uporabniški vmesnik, ki omogoča enostaven dostop do informacij in učinkovito podporo izvajanju delovnih nalog.

Sistem je zaradi uporabe naprednih tehnologij dostopen s praktično vseh vrst naprav, tako v pisarni kot na terenu. Posebna skrb pri izdelavi je bila posvečena enostavnosti uporabe, kar omogoča enostavnost in učinkovitost uporabe za vse uporabnike, ne glede na njihov nivo domačnosti z modernimi tehnologijami.

01

Oddaja elaboratov v ZKGJI


Modul Elaborati omogoča enostavno in hitro obdelavo ter tudi oddajo podatkov v zbirni kataster GJI. S povezavo na vaše obstoječe podatke in naprednim uporabniškim vmesnikom je izdelava elaborata izvedena z le nekaj kliki, portal pa za vas podatke preveri in vas opozori na morebitne napake ter na koncu izdela celotno dokumentacijo za oddajo v ZKGJI.

02

MKČN in greznice


eKomunala sistem omogoča poenostavljen vnos podatkov o MKČN in greznicah, vse podrobnosti o le-teh (lastniki, pretekla dejanja na MKČN in greznicah ...). Prav tako je zasnovan tako, da ažurno shranjuje podatke za poročila, statistike, račune o storitvah ter potrdila o pregledih, do katerih pridete že s samo enim klikom.

Prednost programa je tudi ta, da lahko stranke obvešča o predvidenem praznjenju preko pošte.

Delo je poenostavljeno tako za vodje (organizacija dela), kot tudi za izvajalce na terenu (dostopnost applikacije kjerkoli).

03

Oddaja podatkov na IJSVO


Ker vemo, da je upravljanje podatkov in oddaja poročil na IJSVO izjemno zahtevno in dolgotrajno delo, smo razvili modul, s katerim vse potrebne podatke enostavno vnesete v sistem, jih obdelate ter z enim klikom oddate na portal IJSVO.

Sistem je zasnovan tako, da napredno zaznava napake v podatkih, s čimer je obdelava le-teh bolj natančna in preprosta.

04

Pokopališča


Modul nudi evidenco vseh grobov in pokopališč z danimi posebnostmi, s poudarkom na upravljanju informacij o najemnikih. Zabeleženi podatki so vidni v prostorskem prikaz.

Prednost modula je izvoz računov v računovodski program za obračun najemnin, kar vam bo zagotovo olajšalo delo.

05

Pregled hidrantov


eKomunala omogoča podporo v procesu vsakoletnih pregledov vseh hidrantov s statusom pregleda (pregledano, čakajoč na pregled, zamuda s pregledom) in posebnostmi hidranta v prostorskem prikazu. Vnos podatkov je omogočen tako v pisarni, kot na terenu.

Aplikacija beleži vse pretekle podatke, ki so tako vedno dostopni uporabnikom, tako na terenu in v pisarni.

06

Opravila


Aplikacija je zasnovana tako, da je delo poenostavljeno tako za vodje, kot za zaposlene na terenu. Omogoča namreč enostavno označitev opravil, določitev nosilca, vnos datuma in statusa ter s tem poenostavi organizacijo dela.

S pomočjo tablice ali pametnega telefona zaposleni na terenu dostopajo do vseh potrebnih informacij za nemoteno delo v vsakem trenutku, prav tako pa na licu mesta vnesejo posodobljene podatke in se s tem izognejo napakam.

 

Izkoristite možnost brezplačne predstavitve sistema eKomunala

Stopite v kontakt z nami in skupaj lahko poiščemo termin za osebno predstavitev sistema eKomunala na vaši lokaciji ali predstavitev preko video konferenčne povezave. Z veseljem bomo prisluhnili vašim željam in potrebam ter s tem pripravili temelje za uspešno sodelovanje.